Hírek, közlemények

RÓLUNK               HÍREK              MEGRENDELÉS              ÁRAINK              PARTNEREINK              ELÉRHETŐSÉGEINK

 

2017.05.30.

2017. június 12-től életbe lépő változásaink:
Változások a fizetési, számlázási rendszerben
Az eddigi –eredmény kézhezvételétől számított két hetes- fizetési határidő megszűnik.
A megrendelés beérkezése után proforma számlát küldünk, rajta az utalási adatokkal és Referenciaszámmal (Reference No.) amit közleményben kérünk feltüntetni.
Az eredményeket ezentúl csak a pontos összeg bankszámlára való beérkezése után áll módunkban kiadni!

Kézzel írott megrendelőlapot csak felár ellenében fogadunk el

Kérjük a honlapról letölthető megrendelőprogramunkat használják és a megrendelőlapot nyomtatott formában a vérmintához csatolják.
A saját számítógépre korábban letöltött megrendelőprogram frissítését kérjük engedélyezni, a változtatásokat, új genetikai teszteket csak ebben az esetben tudják elérni.
Kézzel kitöltött megrendelőlapokért 660 HUF felárat számolunk fel mintánként.
Biobankban tárolt mintából kért további tesztek esetében elegendő a megrendelőlapot emailben elküldeni az animalhealth[/at/]seqomics.hu email címre.
2017.04.15.

A SeqOmics Kft. Állategészségügyi Laboratóriuma tájékoztatja ügyfeleit, hogy kutya A-lókusz vizsgálatakor a legújabb szakirodalomnak megfelelően összesen 4 allélt vizsgál, melyek a következők: Ay, aw, at, a.

3 pontmutáció: c.244G>T (aʸ), c.248G>A (aʸ), c.286C>T (a) (Berryere et al. 2005) és egy 239 bp hosszú beépülő elem, ún.: SINE inszerció (at) határozza meg ezen
allélokat (Dreger et al. 2011).

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az így kapott eredmények és ezzel összefüggésben az allélok elnevezése eltérhet azoktól a laborokétól, akik csupán a korábban ismert 3 allélt vizsgálják.

Referenciák:
Berryere TG, Kerns JA, Barsh GS, Schmutz SM (2005) Association of an Agouti allele with fawn or sable coat color in domestic dogs. Mamm Genome 16, 262-72.
Dreger, Dayna L. and Schmutz, Sheila M. 2011. A SINE Insertion Causes the Black-and-Tan and Saddle Tan Phenotypes in Domestic Dogs. Journal of Heredity 2011 102: S11-S18
2017.03.01.

Cégünk a 2017-es kiállítási szezonban megkezdte a hazai kiállítások támogatását. Az ajándék kuponok 2017. december 31.-ig használhatóak fel. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, azonban a rendelés leadható más kedvezményre jogosult rendelésekkel együtt (szerződött fajtaklubok kedvezményei, mintaszám-függő kedvezmények).

Please publish modules in offcanvas position.