Megrendelés

RÓLUNK               HÍREK              MEGRENDELÉS              ÁRAINK              PARTNEREINK              ELÉRHETŐSÉGEINK

 

2024.09.23.

 

Értesítjük kedves megrendelőinket, hogy kedvezmények összevonása nem lehetséges. A klubokkal meglévő szerződéseinkben megállapított kedvezmény kizárólag egy-egy vizsgálatra értendő, amely mennyiségi vagy csomag-kedvezményekkel nem kombinálható. 

 


 

2024.08.05.

 

Értesítjük kedves megrendelőinket, hogy 2024.08.01-től kutyák esetében új megrendelő felületet üzemeltetünk, ezzel egy időben a régi program működése és támogatása megszűnik. Az új, könnyen kezelhető, kétnyelvű online megrendelő program a legfrissebb tesztlistával az alábbi linken érhető el: seqomicsah.hu Az új megrendelőprogramban elkészített pdf fájlt kérjük nyomtassa ki a megrendelés egyedi QR kódjával együtt és minden kutyához tartozó megrendelő végén írja alá! A megrendelőlapot vigye magával mintavevő állatorvosához, írassa alá és pecsételtesse le vele. A vérmintát minden esetben EDTA-s vérvételi csőbe kérjük levenni, a vér alvadását megakadályozandó (továbbra is kizárólag EDTA-s csőbe levett mintát fogadunk). Az aláírt megrendelőlapot csatolja a mintához: ezeket személyesen vagy postai úton juttasson el hozzánk (6782 Mórahalom, Vállalkozók útja 7.). Biobankban tárolt mintából kért további tesztek esetében elegendő a megrendelőlapot emailben elküldeni az animalhealth[at]seqomics.hu email címre.

 


2024.08.02.

 

Értesítjük kedves megrendelőinket, hogy biobankban tárolt vérmintát a továbbiakban 2 évig tárolunk, ezután a vérminta megsemmisítésre kerül. A vérminták 5 évig való tárolásának felára bruttó 6.000,- Ft mintánként.

 


 

2024.08.01.

 

Kérjük kedves megrendelőinket, hogy semmiképpen se utaljanak előre: a minta beérkezését követően kollégáink a Megrendelőlapon megadott emailcímre küldik a számlát, amelyen minden adat megtalálható lesz az utaláshoz.

 

Please publish modules in offcanvas position.