Élelmiszerek és alapanyagaik mikrobiológiai vizsgálatai

Élelmiszerbiztonsági Laboratórium

 

BEMUTATKOZÁS               SZOLGÁLTATÁSOK               DOKUMENTUMOK              KARRIER              ELÉRHETŐSÉGEK

 

Laboratóriumunk vállalja élelmiszerek- és alapanyagai, készételek akkreditált mikrobiológia vizsgálat az alábbi területen:

- Anaerob szulfitredukáló baktériumok számának meghatározása

- Bacillus cereus szám meghatározása

- Campylobacter spp. jelenlétének kimutatása

- Clostridium perfingens szám meghatározása

- Coliform szám meghatározása

- Élesztők és penészek számának meghatározása

- Enterobaktériumok számának meghatározása

- β-glükoronidáz pozitív Escherichia coli szám meghatározása

- Listeria monocytogenes jelenlétének/ hiányának kimutatása, számának meghatározása (kimutatás akár már 1 nap alatt is)

- Összes mikrobaszám meghatározása

- Salmonella spp. jelenlétének/ hiányának kimutatása (kimutatás akár már 1 nap alatt is)

- Koaguláz pozitív Staphylococcus-ok számának meghatározása

- Mezofil tejsavtermelő baktériumok számának meghatározása