Élelmiszerbiztonsági Laboratórium
BEMUTATKOZÁS SZOLGÁLTATÁSOK DOKUMENTUMOK KARRIER ELÉRHETŐSÉGEK
Laboratóriumunk vállalja élelmiszerek- és alapanyagai, készételek akkreditált mikrobiológia vizsgálat az alábbi területen:
- Anaerob szulfitredukáló baktériumok számának meghatározása
- Bacillus cereus szám meghatározása
- Campylobacter spp. jelenlétének kimutatása
- Clostridium perfingens szám meghatározása
- Coliform szám meghatározása
- Élesztők és penészek számának meghatározása
- Enterobaktériumok számának meghatározása
- β-glükoronidáz pozitív Escherichia coli szám meghatározása
- Listeria monocytogenes jelenlétének/ hiányának kimutatása, számának meghatározása (kimutatás akár már 1 nap alatt is)
- Összes mikrobaszám meghatározása
- Salmonella spp. jelenlétének/ hiányának kimutatása (kimutatás akár már 1 nap alatt is)
- Koaguláz pozitív Staphylococcus-ok számának meghatározása
- Mezofil tejsavtermelő baktériumok számának meghatározása