Rólunk

RÓLUNK               HÍREK               MEGRENDELÉS              ÁRAINK              PARTNEREINK              ELÉRHETŐSÉGEINK

 

A Seqomics Biotechnológia Kft. Állategészségügyi Laboratóriuma 2014-ben kezdte meg működését. A labor alapításának célja háziállatok, elsősorban kutyák, öröklődő genetikai betegségeinek a diagnosztizálása és szűrése volt.

Célunk azóta sem változott. Fő célkitűzésünk olyan minőségi diagnosztikai szolgáltatást nyújtani állatorvosoknak, kutyatenyésztőknek, kutyatulajdonosoknak, amellyel
hozzájárulhatunk sikeres gyógyító- és tenyésztő munkájukhoz, avagy csupán házi kedvencük egészségének megőrzéséhez. Reméljük, hogy munkánk segítségével hozzájárulhatunk a tiszta hazai és külföldi tenyészállomány kialakításához.

Elkötelezett és állatszerető biológusokból álló csapatunk azon dolgozik, hogy minden lehetséges helyzetre, betegségre fel legyünk készülve, ügyfeleink velünk szemben támasztott követelményének meg tudjunk felelni, Magyarországon és külföldön egyaránt. Jelenleg kutyák esetében közel 100-féle tesztből álló panellel dolgozunk. Folyamatosan bővítjük a vizsgált betegségek listáját, egyedi megkeresések, kérések alapján is. A legfrissebb szakirodalom alapján a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, a legmegbízhatóbb szekvenálási módszerrel azonosítjuk az egyes mutációkat.

Korszerűen felszerelt laboratóriumunkban a beérkező vérmintákat díjmentesen tároljuk. Az öröklődő betegségek szűrésén felül vállaljuk, apasági tesztek végzését, DNS profil készítését, színlókuszok meghatározását is.

Hisszük, hogy a siker közös, ha tudásunkkal, tevékenységünkkel a sikeresebb gyógyító és tudatosabb tenyésztői munkát segítjük elő.

A SeqOmics Biotechnológia Kft. Állategészségügyi Laboratóriumában működő minőségirányítási rendszer megfelel az EN/ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek.

A NÉBIH ÉTbI által engedélyezett laboratórium nyilvántartási száma: 115/2015/Lab/NÉBIH.

ISAG tagság azonosító száma: 118494.

Please publish modules in offcanvas position.