Hírek, közlemények

RÓLUNK               HÍREK              MEGRENDELÉS              ÁRAINK              PARTNEREINK              ELÉRHETŐSÉGEINK

 

2020.01.10

A Seqomics Kft. a "Nemzeti kutyafajták génmegőrzési program" stratégiai partnere!

 


 

2020.01.09

A 2018/2019-es ISAG körkontrollon az alábbi minősítéseket értük el (1., 2. és 1. hely):


2020.01.08

Kedves Megrendelőink! A DM-exon 2 tesztünket technológia váltás miatt nem tudjuk öt munkanapra vállalni, kérjük a rendelésnél vegyék/vegyétek ezt figyelembe! Az új technológia beállítása miatt körülbelül 2 hétre nyúlik meg a minta feldolgozása és az eredmények kiadása. Igyekszünk minél hamarabb elkészülni ezzel a teszttel is, hasonlóan a többihez. Megértésüket/megértéseteket köszönjük!!


 

2019.02.18

Kedves gmail-es ügyfeleink, kérjük minden esetben ellenőrizzék levelező rendszerük levélszemét (spam) mappáját, amennyiben a beérkezők között nem találja a leveleinket. A levél kijelölése után a "nem spam" opciót választva a továbbiakban nem kerülnek a Seqomics Kft-től érkező e-mailek a levélszemét mappába.

Köszönettel: Seqomics team


2018.11.27

Kedves Megrendelőink!

Az idei évben Állategészségügyi Laborunkban mintákat december 14-éig fogadunk. Ezen minták feldolgozása december 31-éig megtörténik. A december 15-e után érkező minták feldolgozását 2019. január 7-én kezdjük meg érkezési sorrendben.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Már a Facebookon is elérhetőek vagyunk: https://www.facebook.com/SeqOmics-Biotechnology-Ltd-575361326240802/
Tájékozódjon az aktuálisan rendelhető és legújabb genetikai tesztjeinkről, legfrissebb híreinkről!

 


2018.10.17

A Seqomics Kft. Állategészségügyi laboratóriumában 2018. november 1-től macska genetikai tesztek is elérhetőek.
Szükséges minta: EDTÁ-s csőben levett vér.

Mintákat előzetes telefonos illetve email-ben történő egyeztetés után tudunk fogadni.

    Telefon: +3630/392 3642
    E-mail: animalhealth[(at)]seqomics.hu

Töltse le Macska Genetikai Teszt Megrendelőlapunkat (feldolgozási felár nincs).

A jelenleg elérhető tesztek:

• GM2 Gangliosidosis (type 2)
• HCM1 Hypertrophic cardiomyopathy 1
• HCM3 Hypertrophic cardiomyopathy 3
• BHP Hypokalaemic Polyomyopathy
• PK Pyruvate kinase deficiency
• SMA Spinal Muscular Atrophy
• PRA-rdAc Progressive Retinal Atrophy - retinal degeneration

A genetikai betegségek szűrésének ára egységesen bruttó 10000 Ft.

2-5 teszt együttes megrendelésekor 10% kedvezményt biztosítunk.
6 vagy annál több teszt együttes megrendelésekor 20% kedvezményt biztosítunk.


2018.07.20 Tisztelt Megrendelőink!

A Seqomics Kft. Állategészségügyi Laboratóriuma ezúton tájékoztatja Önöket, hogy a mintafeldolgozás 2018. augusztus 10-17. között szünetel. Ebben az időszakban beérkező mintákat bankoljuk, a feldolgozást augusztus 21.-én kezdjük meg. Az öt munkanapos eredménykiadást ebben az időszakban érkező mintákra nem tudunk vállalni, sürgősségi mintafeldolgozásra nem lesz lehetőség.
Kérjük megrendelésük leadásakor a fentieket vegyék figyelembe.

Köszönettel,
Seqomics Kft. Állategészségügyi Laboratórium


2017.07.04.

A Seqomics Kft. Állategészségügyi labor ezúton értesíti Ügyfeleit, hogy az általunk kiadott eredményekkel kapcsolatban visszaélés történt. Több esetben kiderült, hogy az általunk kiadott dokumentumokat meghamisítva értékesítettek kutyákat. Amennyiben kutya vásárlásakor laborunk által kiállított eredményt kapott és kétségei vannak, megfelelő dokumentumok felmutatása ellenében (adásvételi szerződés, tulajdoni lap másolata) tudunk információval szolgálni, hogy az adott eredmény a laborunkból származik-e.


 

2017.05.30.

2017. június 12-től életbe lépő változásaink:
Változások a fizetési, számlázási rendszerben
Az eddigi –eredmény kézhezvételétől számított két hetes- fizetési határidő megszűnik.
A megrendelés beérkezése után proforma számlát küldünk, rajta az utalási adatokkal és Referenciaszámmal (Reference No.) amit közleményben kérünk feltüntetni.
Az eredményeket ezentúl csak a pontos összeg bankszámlára való beérkezése után áll módunkban kiadni!

Kézzel írott megrendelőlapot csak felár ellenében fogadunk el

Kérjük a honlapról letölthető megrendelőprogramunkat használják és a megrendelőlapot nyomtatott formában a vérmintához csatolják.
A saját számítógépre korábban letöltött megrendelőprogram frissítését kérjük engedélyezni, a változtatásokat, új genetikai teszteket csak ebben az esetben tudják elérni.
Kézzel kitöltött megrendelőlapokért 660 HUF felárat számolunk fel mintánként.
Biobankban tárolt mintából kért további tesztek esetében elegendő a megrendelőlapot emailben elküldeni az animalhealth[/at/]seqomics.hu email címre.


 

2017.04.15.

A SeqOmics Kft. Állategészségügyi Laboratóriuma tájékoztatja ügyfeleit, hogy kutya A-lókusz vizsgálatakor a legújabb szakirodalomnak megfelelően összesen 4 allélt vizsgál, melyek a következők: Ay, aw, at, a.

3 pontmutáció: c.244G>T (aʸ), c.248G>A (aʸ), c.286C>T (a) (Berryere et al. 2005) és egy 239 bp hosszú beépülő elem, ún.: SINE inszerció (at) határozza meg ezen
allélokat (Dreger et al. 2011).

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy az így kapott eredmények és ezzel összefüggésben az allélok elnevezése eltérhet azoktól a laborokétól, akik csupán a korábban ismert 3 allélt vizsgálják.

Referenciák:
Berryere TG, Kerns JA, Barsh GS, Schmutz SM (2005) Association of an Agouti allele with fawn or sable coat color in domestic dogs. Mamm Genome 16, 262-72.
Dreger, Dayna L. and Schmutz, Sheila M. 2011. A SINE Insertion Causes the Black-and-Tan and Saddle Tan Phenotypes in Domestic Dogs. Journal of Heredity 2011 102: S11-S18


 

2017.03.01.

Cégünk a 2017-es kiállítási szezonban megkezdte a hazai kiállítások támogatását. Az ajándék kuponok 2017. december 31.-ig használhatóak fel. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, azonban a rendelés leadható más kedvezményre jogosult rendelésekkel együtt (szerződött fajtaklubok kedvezményei, mintaszám-függő kedvezmények).

Please publish modules in offcanvas position.